Restaurang - Långbergets Sporthotell

Njut av den goda maten och den härliga utsikten från restaurangen på toppen av Långberget.
På Långberget serveras frukostbuffé, lunchbuffé och middag.
Med en frukostbuffé lägger du grunden för att orka en dag full av aktiviteter.
Lunchbuffén serveras med ett rejält salladsbord och varmrätt. Om du inte vill avbryta din fina skiddag kan du få med dig ett lunchpaket i ryggsäcken.
Vad passar bättre än att avsluta dagen med en härlig middag, njut av god mat och den härliga utsikten när solen sakta går ned och kastar långa skuggor över Transtrandsfjällen.
Öppettider
INFO
Plats
Vinter- och sommarsäsong.
Arrangör
Långbergets Sporthotell
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
info@langberget.se
Namn
Långbergets Sporthotell
Adress
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
Kommun: Torsby
Beskrivning
Långbergets enskilda läge, 630 möh, med en fantastisk panoramautsikt, inbjuder till spännande aktiviteter och fina naturupplevelser.
Vägbeskrivning
11 km nordost om Sysslebäck. Skyltat från väg 62.
Handikappinformation:
För synskadade: Ledarhund tillåten. Entrén till hotellet har trappa. Lösa ramper finns i trappan. Utåtgående dörr med handtag till vänster. Inga dörröppnare finns. Receptionen finns till vänster 3 m innanför entrén. Toaletter finns till höger innanför entrén. Reception, matsal och rum är är i samma plan. Matsalen finns rakt fram och sedan till vänster från entrén. Till höger från entrén finns hotelldelen som är vinklad till höger. I källarplan finns bastu. Trappa ner finns en bit in i lokalen till höger. Bastun kan nås utifrån från baksidan av hotellbyggnaden. Servicebyggnad och Café Ripan finns nere vid skidspår och backe. Skidspåren är bra för synskadade.
  • Anpassad toalett
  • Permobil
  • Ramp
  • Rullstol
Tillbaka
Sysslebäck
Besök hemsida
Restaurang
Utsiktspunkt