Långbergets Sporthotell

På toppen av Långberget, 630 meter över havet, med tio mils utsikt, ligger Långbergets Sporthotell.
En minnesvärd och upplevelserik vistelse får ni på Långberget. Här erbjuds olika boendealternativ utifrån tycke och smak, för både mindre och större sällskap.

Hotell:
Rum med WC, dusch eller bad, telefon och TV. I hotellet finns restaurang, bar, bastu, mindre gym, biljardbord och rymliga konferenslokaler.
Standard är sk Sportrum dvs hotellrum där gästen själv tar med sig sänglinne och handdukar och städar efter sig vid avresa. Uppbäddade sängar samt städning ordnas mot ett pristillägg.

Älgen:
Flerbäddsrum på hotellet, placerat i nedre plan. Rummet är rymligt med fyra våningssängar, soffgrupp, tv och ett stort bord med åtta stolar. Toalett, dusch och bastu finns mittemot i korridoren.

Stugor:
De finns i 4+2-bädds- 5+2-bädds-och 6+2-bäddsutförande. Stugorna har två sovrum och ett allrum med kök. I varje stuga finns WC, dusch, TV, kyl och frys. De flesta stugorna är också utrustade med torkskåp, bastu, braskamin och förråd.

Målhus:
I målhuset finns fyra våningssängar. WC men ej dusch, du får tillgång till Ripans servicedel, där det finns duschar och bastu. Välutrustat kök med micro och kyl och en övervåning med soffa och tv. Torkskåp. Perfekt boende för mindre grupper!

Vandrarhem:
Består av två hus med totalt 48 bäddar fördelade på 12 2-bäddsrum i varje. I respektive hus finns möjligheter till självhushåll.

Vintertid: Välpreparerade längdspår och 1 alpin familjebacke.
Vinteraktiviteter, skiduthyrning, skidskola.
Liftkort/spårkort.

Sommartid: Fina vandringsleder och bra fiske.
Uthyrning av kanot, kajak, roddbåt och cykel. Älg- och bäversafari. Guidade kanotturer och vandringar.
INFO
Plats
Öppettider
Arrangör
Långbergets Sporthotell
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
info@langberget.se
Namn
Långbergets Sporthotell
Adress
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
Kommun: Torsby
Beskrivning
Långbergets enskilda läge, 630 möh, med en fantastisk panoramautsikt, inbjuder till spännande aktiviteter och fina naturupplevelser.
Vägbeskrivning
11 km nordost om Sysslebäck. Skyltat från väg 62.
Handikappinformation:
För synskadade: Ledarhund tillåten. Entrén till hotellet har trappa. Lösa ramper finns i trappan. Utåtgående dörr med handtag till vänster. Inga dörröppnare finns. Receptionen finns till vänster 3 m innanför entrén. Toaletter finns till höger innanför entrén. Reception, matsal och rum är är i samma plan. Matsalen finns rakt fram och sedan till vänster från entrén. Till höger från entrén finns hotelldelen som är vinklad till höger. I källarplan finns bastu. Trappa ner finns en bit in i lokalen till höger. Bastun kan nås utifrån från baksidan av hotellbyggnaden. Servicebyggnad och Café Ripan finns nere vid skidspår och backe. Skidspåren är bra för synskadade.
  • Anpassad toalett
  • Permobil
  • Ramp
  • Rullstol
Vinter- och sommarsäsong.
Tillbaka
Sysslebäck
Besök hemsida Boka här
Aktiviteter
Kanot
Natur
Safari
Vinter
Alpin
Längdskidor
Skidor
Skoter
Snösko

Priser

Pristyp: Enkelrum
Pris: 740 kr
Beskrivning:
Från andra natten 545 kr/ person inkl frukostbuffé, sänglinne/ handdukar och slutstädning.