The Lodge- Torsby

Bo vackert på Bed & Breakfast eller i ett eget gårdshus alldeles invid sjön Nedre Brocken.
The Lodge – Torsby, består av tre olika byggnader. Huvudbyggnaden hyser ett frukosthotell och B&B, ute på gården finns de vackra gårdshusen Esmee´s Cottage och Tullhuset, som man kan hyra för självhushåll.
I stora huset finns 5 rum med 10 bäddar, där tre av rummen har dusch och toalett på rummet och de andra två har dusch och toalett i korridoren. Frukost, sänglinne, handdukar och wifi är inkluderat i priset.

Esmee´s Cottage är ett gårdhus i två våningar med två rum och fyra bäddar och rymligt badrum med dusch. På bottenvåningen finns ett kombinerat kök med trinettkök och allrum med vacker sjöutsikt genom pardörrar i glas ut mot trädgården. Sängkläder, handdukar och wifi är inkluderat i priset.

Tullhuset är ett vackert rödfärgat timmerhus i två våningar på gården. Här finns tre rum med totalt 6 bäddar, två badrum med dusch och ett kombinerat kök/allrum. Rummen på övervåningen nås via en brant trappa och här uppe finns även toalett med dusch. Sänglinne, handdukar och wifi är inkluderat i priset.

The Lodge ligger alldeles invid vattnet vid sjön Nedre Brocken. Du har nära till Hovfjället för skidåkning och fina vandringsleder i skyddad natur.
Du kan också hyra MTB-cyklar på plats och få tips om många fina leder i närheten.

Välkommen till denna pärla vid vattnet!
INFO
Plats
Arrangör
The Lodge - Torsby
Vägsjöfors Gästgivaregården 1
685 94 Vägsjöfors
info@thelodgetorsby.com
Namn
The Lodge - Torsby
Adress
Vägsjöfors
685 94
Kommun: Torsby
Beskrivning
THE LODGE – Torsby består av tre olika byggnader, stor huvudbyggnad (The Lodge) för B&B, en stuga (Esmee’s Cottage, 4-6 pers.) och ett gammalt stockhus (Tullhuset, 3 B&B rum).
Vägbeskrivning
Från Torsby följ E45/E16 norrut ca. 18 km. I Vägsjöfors ta till höger i vägskälet riktning Mora, ta kort därefter första vägen till höger (just före en bro). På vänster sidan ser du mycket snart THE LODGE – Torsby.
Tillbaka
The Lodge - Torsby
Besök hemsida Boka här
Sjönära boende
Cykeluthyrning
Cykla

Priser

Pristyp: Dubbelrum från
Pris: 895 kr
Antal: 2
Beskrivning:
B&B rum (2 pers.) från 895 till 1150 kr. (frukost, sängkläder och handduk inkl.)