Markusfolks Gård

Bo naturskönt i mangårdsbyggnad eller fina lägenheter i timrade hus. Nära till Hovfjället och Torsby Skidtunnel & Sportcenter.
Markusfolks Gård ligger vackert på en ås nära älven Ljusnan med endast 13 km till Hovfjället och 12 km till Torsby Skidtunnel & Sportcenter.
I timmerhusen finns fyra lägenheter med hög standard för självhushåll. Här finns sex eller åtta bäddar, ett trivsamt allrum med vedeldad kamin och TV med DVD.
Köket är fullt utrustat med mikrovågsugn, kyl/frys och diskmaskin. WC och dusch i helkaklat badrum och undervåningen har golvvärme.

Mangårdsbyggnaden har en lägenhet med 10 bäddar. Där finns två stora sovrum, en sovalkov, vardagsrum med TV, matrum, pentry samt badrum med WC och dusch. I pentryt finns spishäll, mikrovågsugn och kyl/frys.

I servicehuset tvärs över gården finns den sköna bastun med utsikt över älven och Hovfjället, duschar, WC och relaxrummet. Ute på bastuverandan kan man sitta ljumma sommarkvällar och njuta av solnedgången. I servicehuset finns även två tvättmaskiner och torktumlare. I källaren under lägenhet 1 och 2 finns ett torkskåp och möjlighet att hänga kläder och ställa in skidutrustning.

Husdjur är tillåtet i lägenhet 2 i timmerhusen samt i mangårdsbyggnaden.

Det finns ett stort utbud av sommar- och vinteraktiviteter i närliggande områden, till exempel fina fiskevatten, kanot- och vandringsleder, uppmärkta MTB-leder, golfbana och skidåkning både vinter som sommar. I älven, 50 m från gården, kan man bada och fiska. Skogen erbjuder härliga skogspromenader och ett rikt utbud av bär och svamp. Torsby centrum ligger 15 km söderut.
INFO
Plats
Arrangör
Markusfolks Gård
Snäckskalsvägen 28
417 29 Göteborg
info@markusfolksgard.se
Namn
Markusfolks Gård
Adress
Skansen 13
685 93 Torsby
Kommun: Torsby
Beskrivning
Röda timmerhus med lägenheter i två våningar, ligger på en ås nära älven Ljusnan. Husen är byggda i gammaldags stil med hög standard. Varje lägenhet har 8 bäddar, Mangårdsbyggnaden har en lägenhet med 10 bäddar. Servicehus med två tvättmaskiner och torktumlare, bastu och vedeldad badtunna.
Vägbeskrivning
Från Torsby, kör E45 norrut 15 km till Fensbol. Därefter följ skyltning mot Markusfolks Gård. Följ vägen ca 2 km. Gården ligger på vänster sida.
Tillbaka
Torsby
Besök hemsida Boka här
boende