26
apr

Författarbesök - Markus Torgeby

Möt löparen och författaren Marcus Torgeby på Torsby bibliotek.
När Markus Torgeby var ung var han en lovande löpare, men 20 år gammal lämnade han allt. Under fyra år levde han ensam i en kåta i den jämtländska skogen. Han sprang, frös, åt gröt och tvingades lära sig att bara vara.
Till slut kände han sig han redo att återvända till samhället. Med sig tog han en enorm mängd insikt och erfarenheter som han nu använder för att sprida kunskap om ett annat sätt att se på löpning och livet.

Se dokumentären av Peter Magnusson om långdistanslöparen Marcus Torgeby.
https://www.oppetarkiv.se/video/8243421/loparen

Välkommen till ett intressant möte med Markus Torgeby!
INFO
Plats
Namn
Torsby bibliotek
Adress
Fabriksgatan 2
685 80 Torsby
Kommun: Torsby
Handikappinformation:
Biblioteket ligger i markplanet och har elektrisk dörröppnare. För synskadade: Inglasad entré. Dörröppnare. Utåtgående dörrar. Gå till höger respektive vänster (beroende på vilken entrédörr som används) för att komma in i entréhallen. Här finns anslagstavlor med information och sittmöjligheter. För att komma till själva biblioteket går man till vänster. Det finns en metallist i mattskarven som man kan använda som ledstråk för att komma till receptionsdisken för bokutlåning. Disken finns en bit in i lokalen, på högra sidan. För att komma till caféet där det också finns facktidskrifter, dagstidningar (även Daisy) går man till höger. Du finner toaletterna till höger innanför caféet.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Hörslinga
  • Synnedsättning
Tillbaka
Torsby
Besök hemsida
Föreläsning

Tillfällen

2018-04-26 18:30