1
mar

Handbok för Superhjältar

Författarparet Agnes och Elias Våhlund har bokprat och workshop kring sin bok Handbok för superhjältar. Biblioteket i Torsby
Huvudpersonen Lisa i boken har blivit en förebild för tusentals barn, böckerna har även hjälpt många lärare att prata om mobbning. Böckerna uppmuntrar till mycket diskussion och eftertanke bland eleverna.

Föranmälan till Torsby bibliotek 0560-161 08 eller torsby.bibliotek@torsby.se

Ålder från 6 år.
INFO
Plats
Namn
Torsby bibliotek
Adress
Fabriksgatan 2
685 80 Torsby
Kommun: Torsby
Handikappinformation:
Biblioteket ligger i markplanet och har elektrisk dörröppnare. För synskadade: Inglasad entré. Dörröppnare. Utåtgående dörrar. Gå till höger respektive vänster (beroende på vilken entrédörr som används) för att komma in i entréhallen. Här finns anslagstavlor med information och sittmöjligheter. För att komma till själva biblioteket går man till vänster. Det finns en metallist i mattskarven som man kan använda som ledstråk för att komma till receptionsdisken för bokutlåning. Disken finns en bit in i lokalen, på högra sidan. För att komma till caféet där det också finns facktidskrifter, dagstidningar (även Daisy) går man till höger. Du finner toaletterna till höger innanför caféet.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Hörslinga
  • Synnedsättning
Tillbaka
Torsby
Besök hemsida
Föreläsning

Tillfällen

2019-03-01 14:30 - 16:30