13
mar

Karlstad Comedy i Torsby

Karlstad Comedy besöker äntligen Torsby för en helkväll standup på Prostgårdslagårn i Torsby
På scen denna kväll:

Al Pitcher
Mannen som kanske inte ens behöver en närmare presentation. En av standupsveriges absoluta giganter. Utsedd till "Bästa manliga komiker" på Svenska Standupgalan. Kört land och rike runt för utsålda hus med sina turnéer "Fika tour", "Påtår tour", "Nääämän it´s Al Pitcher tour" och "Sverige Syndrome". Hans standupspecial "Fy fan Sverige" sågs av över en miljon tittare på SVT.

Svea Sigmond
Svea Sigmond är en av Stockholmskomikerna med attityd som slagit ner som ett stjärnskott i humorsverige. Låt dig inte luras av att hon ser snäll ut. Svea sparkar uppåt, bakåt, framåt, utåt, inåt, ingen sitter säker.
Hon har setts på klubbar som Mack Comedy, Maffia, Gasta och Stockholm Comedy. Förutom standup jobbar Svea på tv-programmet Breaking News på Kanal 5.

Anna-Lisa Gustavii
Komiker från Göteborg som driver Sveriges kanske minsta standup-klubb - Skrubben i Majorna. Hon började med standup för fem år sedan för att hon behövde en läskig hobby och tyckte att fallskärmshoppning kändes alldeles för blåsigt. Gästade Lund Comedy Festival i år med sin första soloföreställning, Skampromenaden.

Daniel Strömberg
Denna komiker har vi hämtat ända uppe i Sundsvall där han till vardags driver framgångssagan och standupklubben "Skratta med käften". Daniel började sin karriär med att sopa banan med motståndet och vinna "Bungy Comedy" tävlingen, sedan dess har han bara blivit bättre.

Erik Axelson
Klubbens värd och kvällens konferencier. Komikern från Östra Ämtervik som ansvarar för allt som är roligt på riktigt i Värmland!

Torsby IF håller caféet öppet innan show och i paus.
Så kom gärna i god tid och stötta klubben med en fika!
INFO
Plats
Arrangör
Karlstad comedy
Kungsgatan 12
652 24 Karlstad
erik@eraxproduktion.se
Namn
Prostgårdslagårn
Adress
Kärleksstigen 2
685 30 Torsby
Kommun: Torsby
Maria Ivansson
Beskrivning
Ursprungligen en ladugård som gjorts om till vacker samlingslokal i två plan.
Vägbeskrivning
Skyltat från OKQ8 vid Kyrkogatan.
Handikappinformation:
För synskadade: Inga nivåskillnader mot entrén. Dörröppnare finns. Utåtgående port med handtag till vänster. Dämpad belysning i hall. Kläder hängs av på övre plan. Trappa finns till höger en bit in i lokalen. Hiss finns till vänster bakom trappan. Handikapptoalett finns mitt emot hissen, snett in till höger från entrén. Samlingslokal finns rakt fram från entrén. På övre plan finns också utställningslokal samt herr- och damtoaletter.
  • Hiss
  • Hörslinga
Tillbaka
Torsby
Besök hemsida Boka här
Stand up

Priser

Pristyp: Entré
Pris: 170 kr
Beskrivning:
Bokningsavgift på 17,74 kronor tillkommer.

Tillfällen

2019-03-13 19:00 - 21:30