23
apr
28
apr

Kulturveckan Våreld

Under våren är det dags för kulturaktiviteter på biblioteken, med utställningar, författarbesök och Torsbys egen bokmässa.
Kulturveckan Våreld bjuder på författarbesök, utställning och bokmässa med författaren Bengt Berg som värd. Pia Kortell Bergmark kåserar och öppnar sin textilutställning på självaste Världsbokdagen.
Kulturskolans elever kommer och musicerar och deckardebutanten Lina Bengtsdotter besöker biblioteket och samtalar om sin bok Annabelle som utspelar sig i Gullspång.
Möt löparen och författaren Markus Torgeby, som endast 20 år gammal lämnade allt och levde fyra år ensam i en kåta i den jämtländska skogen.

Besök hemsidan för utförligt program.
INFO
Plats
Namn
Torsby bibliotek
Adress
Fabriksgatan 2
685 80 Torsby
Kommun: Torsby
Handikappinformation:
Biblioteket ligger i markplanet och har elektrisk dörröppnare. För synskadade: Inglasad entré. Dörröppnare. Utåtgående dörrar. Gå till höger respektive vänster (beroende på vilken entrédörr som används) för att komma in i entréhallen. Här finns anslagstavlor med information och sittmöjligheter. För att komma till själva biblioteket går man till vänster. Det finns en metallist i mattskarven som man kan använda som ledstråk för att komma till receptionsdisken för bokutlåning. Disken finns en bit in i lokalen, på högra sidan. För att komma till caféet där det också finns facktidskrifter, dagstidningar (även Daisy) går man till höger. Du finner toaletterna till höger innanför caféet.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Hörslinga
  • Synnedsättning
Tillbaka
Torsby
Besök hemsida
Poesi och Litteratur
Teater
Mässa

Tillfällen

2018-04-23 - 2018-04-28