11
mar

Så vill jag bli - en föreställning om Björn Afzelius

Cecilia Kyllinge presenterar Så vill jag bli - En hyllning till Björn Afzelius.
Vem var Björn Afzelius? Vad ville han och varför? Hur träffades han och Mikael Wiehe? Hur föddes Hoola Bandoola Band? Hur var hans relation till kvinnor? Till pressen? Varför var det så viktigt för Björn att stå upp för de svaga?
I konserten blandas låtar -såsom Sång till friheten, Atlantis, Ikaros, Så vill jag bli och En kungens Man- med anekdoter och tankar där vi får påminnas om eller veta mer om vem Björn Afzelius var. Och vad han kämpade för.

Med Cecilia Kyllinge, Bengt Kyllinge, Fia Viktorsson, Anders Larm


"Stående ovationer när Björn Afzelius hyllades"
"Konserten avslutades med två extranummer innan publiken gick ut i sommarkvällen påminda om gemenskap och medmänsklighet"
-Dala-Demokraten
INFO
Plats
Arrangör
Humor, Musik & Allvar

cecilia@kyllinge.se
Namn
Oleby Folkets hus
Adress
Oleby
685 92 Torsby
Kommun: Torsby
Beskrivning
Lokal med liten scen samt serveringsdel.
Vägbeskrivning
Oleby, följ skyltning mot Golfbanan.
Handikappinformation:
För synskadade: Entrén till byggnaden har till vänster mot vägg en ramp och till höger om den en trappa med tre steg. Dörren öppnas utåt och har handtaget till höger. Inne i hallen finns klädgarderob direkt till höger. Handikapptoalett finns rakt fram till höger i hallen. Rakt fram finns också en trappa som leder ner till toaletterna i källarplan. Här finns både herr och damtoaletter. För att komma in till samlingssal och serveringsrum tar man till vänster längst ner i hallen. Samlingssalen har scen med en trappa, I samlingssalen finns jämn belysning i form av lysrörsarmaturer. För övrigt svag belysning i lokalerna.
  • Anpassad toalett
  • Hörslinga
  • Ramp
Tillbaka
Torsby
Besök hemsida
Musik

Priser

Pris: 150 kr
Beskrivning:
Ingen förbokning behövs.

Tillfällen

2019-03-11 19:00