11
jul
13
jul

Skrivarkurs med Bengt Berg

Gå skrivarkurs med Bengt Berg i vackra omgivningar på Sahlströmsgården.
Att skriva, läsa och prata om texterna i en inspirerande miljö, på Sahlströmsgården i norra Fryksdalen. Det omgivande landskapet och den härliga miljön skapar förutsättningar för fritt tänkande och friskt skrivarflöde.
Under några dagar jobbar vi med att skriva, diskutera texterna, ge varandra feed back och även att tränga in i andra texter för att se hur språket kan användas så uttrycksfullt som möljligt eller förmedla en känsla, en tanke eller upplevelse på olika sätt.
Dikter, kortprosa, noveller kommer att se världens ljus och förhoppningsvis kommer skrivardagarna på Sahlströmsgården att ge både inspiration och motivation för fortsatt eget skapande.

Kursledare är Bengt Berg, författare och poet, som drivit Heidruns Bok & Bildcafé i Fensbol och driver Heidruns Förlag, tillsammans med Gun-Britt Karlsson. I eget namn har han publicerat ett 40-tal böcker, mest poesi och ofta tillsammans med bildkonstnärer och fotografer, men också reseskildringar, barnböcker och andra prosaverk. Bengt Berg har arbetat med skrivarverkstäder på skolor med både barn och vuxna.
Mera information om Bengt Berg hittar du på www.heiruns.se

Dag 1Förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, 3-rätters middag (exkl. dryck)
Dag 2Frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, 3- rätters middag (exkl. dryck)
Dag 3Frukost, förmiddagskaffe, lunch

Anmälan senast tre veckor före kursstart till Sahlströmsgården.
E-post: info@sahlstromsgarden.se Telefon: 0560-100 26
INFO
Plats
Arrangör
Sahlströmsgården
Utterbyn 20
685 92 Torsby
info@sahlstromsgarden.se
Namn
Sahlströmsgården
Adress
Utterbyn 20
685 92 Torsby
Kommun: Torsby
Beskrivning
Konstgård med hotell, restaurang, konferensavdelning och butik med konsthantverk.
Vägbeskrivning
Från Torsby och E45/E16 tag väg 239 mot Ekshärad. Sväng vänster mot Utterbyn/Sahlströmsgården efter 2 km. Följ skyltning Sahlströmsgården.
Handikappinformation:
För synskadade: På Sahlströmsgården finns flera byggnader. Ett boningshus, ladugårdsbyggnad som gjorts om till restaurang och en hantverksaffär, på övre våningen finns konferenslokaler. På gården finns också en stallbyggnad som inrymmer en galleria. Det finns också en ny hotellbyggnad i två plan. Där finns speciella rum för gäster med ledarhund. Personal finns vid receptionen i restaurangbyggnaden detta är även hotellets reception. Ramp: Det finns en kort ramp till utställningslokalen (Stallerian )som finns inrymd i en egen byggnad. Lutning på rampen är 20 %.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Permobil
  • Ramp
  • Rullstol
Tillbaka
Torsby
Besök hemsida
Konst
Hantverk & Slöjd
Boka
Föreläsning
Värmländsk konst

Priser

Pristyp: Pris för kurs och helpension med del i dubbelrum.
Pris: 4500 kr
Beskrivning:
Tillägg för enkelrum 600 SEK.

Tillfällen

2018-07-11 10:00 - 2018-07-13 13:00