10
mar

Västanå Teater presenterar Fröken

Västanå Teater presenterar ”Fröken”, en berättelse med Magdalena Eriksson och Alva Granström, två unga folkmusiker som tagit upp berättandet som och självklar del i sitt musicerande konstnärsskap.
I sin roman Hjortronlandet berättar Sara Lidman om tre slag av vägfarande som då och då gästar den norrländska lilla byn Ön för ett dygn. Det är lodarna, nasarna och resandefolket.

Den som oftast kommer är Fröken, eller Strömberg som han egentligen heter. En omanlig, svassande fågel som byns befolkning drev skoningslöst med.Fröken är en levnadskonstnär, en konstnärsfigur med flera talanger, men han bär på en mörk historia.

På scenen | Magdalena Eriksson och Alva Granström
Regi | Leif Stinnerbom
Musik | Magdalena och Alva
Grafisk form | Per Hardestam
Med stöd av: Region Värmland, Kulturrådet och Sunne Kommun.
INFO
Plats
Arrangör
Torsby Teaterförening
Torsby
0727314395
Namn
Oleby Folkets hus
Adress
Oleby
685 92 Torsby
Kommun: Torsby
Beskrivning
Lokal med liten scen samt serveringsdel.
Vägbeskrivning
Oleby, följ skyltning mot Golfbanan.
Handikappinformation:
För synskadade: Entrén till byggnaden har till vänster mot vägg en ramp och till höger om den en trappa med tre steg. Dörren öppnas utåt och har handtaget till höger. Inne i hallen finns klädgarderob direkt till höger. Handikapptoalett finns rakt fram till höger i hallen. Rakt fram finns också en trappa som leder ner till toaletterna i källarplan. Här finns både herr och damtoaletter. För att komma in till samlingssal och serveringsrum tar man till vänster längst ner i hallen. Samlingssalen har scen med en trappa, I samlingssalen finns jämn belysning i form av lysrörsarmaturer. För övrigt svag belysning i lokalerna.
  • Anpassad toalett
  • Hörslinga
  • Ramp
Tillbaka
Torsby
Teater

Priser

Pristyp: Biljetter säljs vid entrén
Pris: 100 kr
Beskrivning:
Medlemmar i Teaterförening 60 kr.

Tillfällen

2019-03-10 17:00