15
jul

Yoga och vandring i Pilgrimers fotspår

De mycket uppskattade sommarkurserna med Yoga & Vandring i Pilgrimers fotspår hålls på Långbergets Sporthotell, Sysslebäck.
Kursen hålls på Långbergets Sporthotell där vandringslederna finns direkt utanför knuten. Långbergets enskilda läge, 630 möh, omges av oändliga natur, där det är möjligt att stöta på spår efter björn, varg och lo eller se en älg som står och betar. I centrum den här veckan står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga och vandring efter pilgrimsleden finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse med natur och kultur, där vi får känna historiens vingslag. Upplev den klassiska yogans alla delar med rörelser, andning, fokus och meditation samt ta del av yogans filosofi. Stort fokus kommer att vara på andning.
Under veckan blir det vandring efter pilgrimsleden där vi bestiger berg med milsvida utsikter och besöker levande sätrar med djur och säterliv. Vår naturguide lär oss mer om den värmländska naturen.
Kursen ges vid två tillfällen.
Kurs 1 pågår 15/7 - 19/7 2020
Kurs 2 pågår 29/7- 2/8 2020

Arrangör: Yogaakademien och Långbergets sporthotell
INFO
Plats
Arrangör
Långbergets Sporthotell
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
info@langberget.se
Namn
Långbergets Sporthotell
Adress
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
Kommun: Torsby
Beskrivning
Långbergets enskilda läge, 630 möh, med en fantastisk panoramautsikt, inbjuder till spännande aktiviteter och fina naturupplevelser.
Vägbeskrivning
11 km nordost om Sysslebäck. Skyltat från väg 62.
Tillbaka
Sysslebäck
Besök hemsida Boka här
Aktiviteter
Natur

Priser

Pristyp: vuxen
Pris: 0 kr

Tillfällen

2020-07-15
2020-07-29