22
jun
26
jun

Yoga, vandring och paddling

Välkommen till på sommarkurs med yoga, vandring och paddling - i norra Värmlands fantastiska natur.
I centrum den här veckan står kroppen och själens välbefinnande. Med hjälp av yoga, vandring och paddling finner vi balans mellan kropp och själ. Det blir en inre och yttre upplevelse i fantastisk natur tillsammans med yoga.
Upplev den klassiska yogans alla delar med rörelser, andning, fokus och meditation samt ta del av yogans filosofi. Stort fokus kommer att vara på andning. Under veckan blir det vandring efter pilgrimsleden där vi bestiger berg med milsvida utsikter och besöker levande sätrar med djur och säterliv. Vår naturguide lär oss mer om den värmländska naturen. Delar av vandringarna sker i tystnad där du får utrymme att reflektera över dagens fokus. Vi vandrar mellan 3-5 timmar på naturstigar i kuperad terräng, så det är bra om du har vandrat lite innan. Vid de längre vandringarna kan du, utifrån dagsform, välja mellan en kortare eller den längre vandringen. All vandring sker med naturguide.
Det är två tillfällen med paddling; en stämningsfull kvällstur i kanot på bäversafari, och en dagstur med paddling vid sjöarna som finns i närhet av hotellet. Delar av paddlingen sker i tystnad där du får utrymme att reflektera över dagens fokus. All paddling sker med naturguide.
Arrangör: Yogaakademien och Långberget Sporthotell.
INFO
Plats
Arrangör
Långbergets Sporthotell
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
info@langberget.se
Namn
Långbergets Sporthotell
Adress
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
Kommun: Torsby
Beskrivning
Långbergets enskilda läge, 630 möh, med en fantastisk panoramautsikt, inbjuder till spännande aktiviteter och fina naturupplevelser.
Vägbeskrivning
11 km nordost om Sysslebäck. Skyltat från väg 62.
Tillbaka
Sysslebäck
Besök hemsida Boka här
Aktiviteter
Natur

Tillfällen

2020-06-22 - 2020-06-26